Meteo i Serveis
Porta oberta amb el tren en marxa
Foto: Porta oberta amb el tren en marxa | TikTok / traincams_bcn
Mobilitat

Graven un tren de l'R3 de Rodalies circulant amb la porta oberta

Temps de lectura: 1 minut
Porta oberta amb el tren en marxa
Foto: Porta oberta amb el tren en marxa | TikTok / traincams_bcn

La línia R3 de Rodalies és una caixa de sorpreses. Aquesta vegada, però, la notícia no es deu ni a un retard ni a una aturada del servei, sinó al sistema de seguretat de les portes que, segons sembla, no funciona bé en alguns trens. 

Per què és important? No és la primera vegada que els usuaris de RENFE denuncien incidents relacionats amb les portes d'algun vagó, que es mantenen obertes de bat a bat amb el comboi en plena marxa. A les xarxes socials ja s'ha vist algun vídeo que demostra que el mecanisme falla de vegades, un fet que pot posar en greu perill els passatgers. 

Què en sabem? Aquesta vegada ha estat el compte de TikTok @traincams_bcn, especialitzat en el món ferroviari, l'encarregat de denunciar un problema d'aquest tipus. 

  • L'usuari ha publicat un vídeo on es veu, clarament, un tren que arriba a l'estació amb la porta adaptada per a persones amb mobilitat reduïda del tot oberta. 
  • Tot i que a les imatges la màquina s'està aturant i la velocitat és molt reduïda, el dubte és evident: quant de temps feia que aquella porta era oberta i que el sistema de seguretat havia fallat? 

Vídeo:

@traincams_bcn #tiktok #fyp #popular #trend #info #instagram #foryou #fypシ #foryoupage #train #renfe #parati #humor #rodalies #factores #information ♬ sonido original - traincams_bcn

Reacció. "Que un tren en ple 2024 no tingui cap sistema de seguretat que li impedeixi circular amb les portes obertes em sembla surrealista i de vergonya", esclata un usuari. 

Categoria: Meteo i Serveis