Món Global
Armes

Diversos morts en un tiroteig en uns grans magatzems dels EUA

Múltiples morts i ferits per un tiroteig en un gran magatzem de la famosa cadena Walmart a l'estat de Virgínia, Estats Units. Els fets han passat a la ciutat de Chesapeake aquesta matinada i la investigació continua en curs.

Per què és important? Els atacs amb armes de foc als Estats Units no són pas casos aïllats. Segons l'Arxiu de Violència Armada, només en aquest 2022 al voltant de 2.000 persones han perdut la vida a causa de les armes de foc.

  • L'opinió sobre la regulació d'aquestes o la prohibició és un tema a l'ordre del dia de la política nord-americana.

Els fets: Les últimes informacions publicades asseguren que una persona ha entrat a la botiga amb intenció de disparar i matar la gent.

  • També s'ha confirmat que l'atacant estaria entre els morts.
  • La policia va intervenir, però no va haver de disparar ni actuar contra l'atacant que ja estaria mort.
  • Es va crear un espai per al retrobament de famílies, per donar informació dels ferits als qui sabessin que tenien familiars als grans magatzems, i per atendre aquells qui no haguessin tingut notícies dels seus familiars i facilitar la identificació de les víctimes mortals de l'atac.

La situació actual: Les autoritats de Chesapeak als veïns que es mantinguin allunyats de la botiga durant la investigació dels fets

Què han dit? "Els nostres equips de rescat estan ben capacitats i preparats per respondre, si us plau, doneu-los espai per fer-ho", ha tuitat el compte oficial de la ciutat.

Categoria: Món Global
Etiqueta: Estats Units