Món Global
Imatge de l'accident
Foto: Imatge de l'accident | Twitter (@mediaindiagroup)
Successos

Un aparatós accident de trànsit a la Xina acaba amb 16 morts i 66 ferits

Temps de lectura: 1 minut
Imatge de l'accident
Foto: Imatge de l'accident | Twitter (@mediaindiagroup)

Almenys 16 persones van morir i 66 més van resultar ferides en un accident de trànsit múltiple a la província de Hunan, al centre de la Xina, han informat avui diferents mitjans nacionals.

Què ha passat? Els fets van tenir lloc aquest dissabte cap a les 17:00 hora local, al tram de l'autovia Xuzhou-Cantón que passa per la ciutat de Changsha.

  • Cinc col·lisions de diversos vehicles en un lapse de deu minuts van provocar el succés que va ser reportat avui per la policia local.
  • El comunicat de les autoritats va destacar que algun dels vehicles es van incendiar i que les causes dels múltiples accidents encara estan sota investigació.

En detall: Segons les autoritats, 66 dels ferits van ser enviats a centres hospitalaris i vuit d'ells es troben en una condició greu, encara que estable.

  • La policia investiga les possibles causes de l'accident, tot i que tot apunta que es va deure a una manca de visibilitat i seguretat per culpa de condicions climatològiques adverses, a més d'excés de velocitat.

Categoria: Món Global
Etiquetes: Accident Xina