Món Global
Les restes del Titanic
Foto: Les restes del Titanic | Ocean Gate Expeditions
Misteri

Desapareix un submergible amb cinc turistes que anaven a veure el Titanic

Actualitzat: Dilluns, 19 de juny de 2023. 18:26
Temps de lectura: 1 minut
Les restes del Titanic
Foto: Les restes del Titanic | Ocean Gate Expeditions

Irònic misteri el que acullen les aigües l'Atlàntic. Un submergible que habitualment trasllada a turistes a les restes del Titanic ha desaparegut a l'oceà aquest dilluns 19 de juny. Pel que sembla, hi havia cinc persones al seu interior.

Què sabem? La guàrdia costanera de Boston ha confirmat a 'The Guardian' la desaparició del submergible amb cinc persones a dins.

  • L'empresa OceanGate Expeditions, que ofereix paquets turístics de vuit dies per apropar-se a les restes del 'Titanic' per 250.000 dòlars, no s'ha pronunciat en les últimes hores. L'última vegada que va informar en xarxes socials d'una expedició va ser la setmana passada.

Situació actual: Els guardacostes han confirmat a les cadenes BBC i CBS l'inici d'un operatiu de recerca per trobar el submergible i els seus passatgers.

Context: El Titanic es troba a uns 600 quilòmetres de la costa de Newfoundland, al Canadà, a una profunditat de 3.800 metres sota la superfície marina.

  • El seu naufragi es va produir el 1912 i es va saldar amb més de 1.500 morts, encara que les restes de les restes no van ser localitzades fins a 1985.

Categoria: Món Global