Món Global
Imatge d'arxiu d'un detingut
Foto: Imatge d'arxiu d'un detingut | Mossos d'Esquadra
Agressió sexual

Acusen un home de més de 1.600 abusos contra un centenar de menors

Temps de lectura: 1 minut
Imatge d'arxiu d'un detingut
Foto: Imatge d'arxiu d'un detingut | Mossos d'Esquadra

La policia d'Austràlia acusa un home de cometre més de 1.623 delictes d'abusos contra 91 nenes preadolescents. 

Què en sabem? L'home, un cuidador infantil de 45 anys, hauria comès els abusos en diferents ciutats australianes entre els anys 2007 i 2022. 

  • L'acusat va ser detingut l'agost de 2022, quan la policia el va arrestar i acusar de delictes d'explotació infantil i de transport de material d'abús infantil. 

En detall: Des de la detenció de l'home, la policia ha pogut identificar més material d'abús infantil de producció pròpia en dispositius electrònics propietat de l'acusat. 

  • El presumpte autor dels fets hauria gravat a diferents nenes mentre treballava a una desena de guarderies de Brisbane. 

En profunditat: Està acusat de 136 delictes de violació, 604 càrrecs de tracte indecent a menors de 16 anys, 613 càrrecs per fer material d'explotació infantil i 83 càrrecs de possessió, control, producció i distribució i obtenció de material d'abús infantil. 

  • Només els delictes de violació ja comporten una pena màxima de cadena perpètua. 

A més, la policia de Nova Gal·les del Sud també va presentar càrrecs al juny contra el mateix home per presumptes delictes contra 23 nens, entre els quals haver mantingut relacions sexuals amb un nen menor de 10 anys. 

Categoria: Món Global