Món Global
Excrements a l'avió afectat per la diarrea explosiva d'un passatger
Foto: Excrements a l'avió afectat per la diarrea explosiva d'un passatger | Twitter
Successos

"Mig avió estava tacat": el resultat d'una diarrea a bord d'un vol cap a Barcelona

Temps de lectura: 2 minuts
Excrements a l'avió afectat per la diarrea explosiva d'un passatger
Foto: Excrements a l'avió afectat per la diarrea explosiva d'un passatger | Twitter

Diarrea a la cabina. Ha transcendit el vídeo de l'escatològica escena que ha obligat a suspendre un vol direcció Barcelona pel "risc biològic" que, segons ha reconegut el mateix pilot, patien els passatgers i la tripulació de l'avió.

Què en sabem? Ni la tripulació ni tampoc els passatgers de l'aeronau de Delta Airlines que cobria el trajecte Atlanta (EUA) - Barcelona es podien imaginar el que viurien a 12.000 peus d'altura. 

  • Només feia 30 minuts que l'avió s'havia enlairat quan un passatger va patir un episodi de diarrea explosiva. Sense poder arribar al lavabo a temps, va expulsar els excrements per tot el passadís.
  • Davant d'aquesta incomodíssima situació, el pilot va demanar la torre de control tornar a l'Aeroport Internacional Hartsfield-Jackson d'Atlanta, donat el "risc biològic" que patien.
  • Després de netejar en profunditat l'espai, els passatgers van tornar a embarcar per reprendre el vol i arribar a la capital catalana amb vuit hores de retard.

Què diuen? En Carles, un passatger català afectat per l'episodi, ha explicat a RAC1 que els excrements van tacar unes "15 o 20 files" de seients.

  • "Allò era un festival! Pràcticament mig avió estava tacat. Calculo que hi havia 15 o 20 fileres afectades. Eren molts metres. Si no ho hagués vist, no m'hauria cregut que algú pot escampar tot allò", assegura.
  • Aquest passatger seia lluny de l'home que va patir la indisposició i no va ser conscient de les dimensions dels fets fins que va veure l'escena en travessar l'avió per sortir-ne.
  • "Nosaltres no vam notar pudor. Si va haver-hi merder, no ens en vam assabentar", ha afegit.

En vídeo: Els fets han tingut lloc a les 11:00 d'aquest dimarts 5 de setembre i un dia més tard, un passatger ha publicat un vídeo ensenyant com va quedar l'Airbus A350-900.

  • Les imatges mostren com la diarrea del passatger va tacar bona part de la cabina.

Categoria: Món Global
Etiqueta: Successos