Open Melon
Vigo durant Nadal
Foto: Vigo durant Nadal | Turismo de Vigo
Nadal

Competició entre Badalona i Vigo: els alcaldes obren una guerra pel Nadal

Temps de lectura: 2 minuts
Vigo durant Nadal
Foto: Vigo durant Nadal | Turismo de Vigo

Els alcaldes de Badalona i Vigo engeguen una guerra per veure quina de les dues ciutats s'emportarà el títol del municipi més nadalenc. Fins ara la ciutat gallega no tenia rivals, però Albiol vol arrabassar-li el lloc. 

Què en sabem? L'alcalde de Vigo, el socialista Abel Caballero, i l'alcalde de Badalona, el popular Xavier García Albiol, volen convertir les seves ciutats respectives en el referent per les festes de Nadal. 

  • Els dos alcaldes han iniciat una guerra per veure quin dels dos municipis és capaç d'organitzar el Nadal més espectacular. 

Context: Vigo s'ha convertit en els últims anys en una de les ciutats més nadalenques d'Europa, i fins i tot del món. L'obsessió del seu alcalde amb Nadal, les llums i les decoracions han fet que la ciutat gallega es converteixi en el destí més nadalenc per les festes de desembre i gener. 

  • L'alcalde gallec ja ha anunciat el pressupost pels pròxims quatre Nadals que comptarà amb 11,5 milions d'euros. 
  • Caballero ha anunciat que hi haurà més carrers il·luminats i que les llums de les grans avingudes es renovaran cada any. 

Què diuen? Però sembla que Badalona vol treure el lloc a Vigo i ser la ciutat més nadalenca, com a mínim, d'Espanya. 

  • Albiol ha anunciat que la ciutat catalana superarà Vigo encenent l'arbre més alt de l'estat, de 40 metres i més de 65.000 llums LED. 
  • Davant d'aquest anunci, en declaracions a RAC1, Caballero ha assegurat que la seva ciutat batrà tots els rècords amb grans sorpreses: "Farem la presentació i hi haurà grans sorpreses, però tot el que pugui dir ens ho copiaran". 
  • L'alcalde gallec està tan segur de l'espectacularitat de la seva ciutat durant Nadal que ha dit que només accepta que el comparin amb una ciutat: Nova York. "La resta són d'altres divisions", assegura.