Open Melon
L'alcalde del PP, Xavier García Albiol
Foto: L'alcalde del PP, Xavier García Albiol
Política catalana

Albiol comparteix vol amb tota la direcció de Junts: "Pensava que m'havia equivocat"

Temps de lectura: 2 minuts
L'alcalde del PP, Xavier García Albiol
Foto: L'alcalde del PP, Xavier García Albiol

Xavier García Albiol, alcalde del PP de Badalona, ha viscut una situació surrealista. Tant és així que en primera instància no s'ho ha acabat de creure. "He pensat que m'havia equivocat", ha assegurat.

Al detall: El polític del Partit Popular que ha agafat un vol de Vueling en direcció Brussel·les per aconseguir inversions dels Fonts Next Generation, o fons europeus, i quan s'hi ha pujat ha al·lucinat amb l'escena.

  • L'aeronau estava plena a vessar de polítics independentistes. Tota la direcció de Junts al complet, i molta militància, també ha agafat un vol direcció al Parlament Europeu.
  • Els dirigents independentistes s'hi desplacen perquè demà el Tribunal General de la Unió Europea resol sobre la immunitat de l'expresident Carles Puigdemont. Una data assenyalada que ha fet coincidir tota la plana major juntaire amb el batlle espanyolista.

Què ha dit? Albiol ha explicat la seva surrealista anècdota a través de les xarxes socials, des d'on ha mostrat la seva estupefacció per la quantitat de polítics independentistes que s'asseuen amb ell.

  • "Per un moment he pensat que m'havia equivocat d'avió i havia embarcat en un xàrter de Junts", ha dit sarcàsticament, per tot seguit explicar el motiu pel qual la direcció de Junts es desplaça cap a Brussel·les.

La resposta: El secretari general de Junts, Jordi Turull, present entre els passatgers direcció al cor de la democràcia europea ha contestat a l'alcalde del PP. Turull ha explicat que van cap a Brussel·les per "defensar i lluitar pels drets i llibertats fonamentals" de Puigdemont.

  • En aquest sentit, ha esgrimit amb certa picardia: "Si Puigdemont guanya, també hi guanyen els badalonins. Mira si se'n farà de feina per Badalona a Europa aquests dies".