Món Global
Viral

VÍDEO: Grafiti en homenatge a la dona que va quedar-se enganxada a la persiana d'una botiga

Temps de lectura: 2 minuts

Fa unes setmanes, una senyora gran es va convertir, involuntàriament, en tot un fenomen viral que acumula milions de reproduccions. L'abric d'Anne Hughes es va quedar enganxat a la persiana d'un establiment comercial mentre el propietari la feia pujar des de dins del local. L'incident va acabar amb la dona penjada cap per avall i una càmera de seguretat enregistrant els fets. 

Per què és important? Aquest vídeo tan singular va fer la volta al món i, ara, s'ha volgut retre homenatge a la protagonista, de 72 anys, que era la netejadora de la botiga de la cadena Best One, al poble gal·lès de Tonteg, on tot va ocórrer. 

Què en sabem? L'homenatge ha consistit en un grafiti pintat per l'artista Tee2Sugars a la mateixa persiana on Hughes va quedar enganxada i penjada durant uns segons. 

  • L'autor, especialitzat en street art, ha retratat la ja icònica senyora suspesa a l'aire mentre subjecta el carret de la compra.
  • L'execució de l'obra li ha suposat prop de dues hores de feina.

Què ha dit? "Les persianes enrotllables no són una superfície ideal per treballar", ha reconegut l'autor de l'obra". 

  • "Els nois de la botiga Best One a Tonteg em van contactar i em van demanar fer-ho, i vaig dir que sí immediatament", ha explicat l'artista, entusiasmat amb el projecte. 
  • Hugues ja forma part del paisatge urbà d'aquest municipi però, tal com reconeix l'artista que l'ha retratada, "és una llàstima que ningú la pot veure fins que les persianes s'abaixen".

Més detalls. La dona ha estat present a la inauguració i presentació de l'obra. 

Vídeo viral

Categoria: Món Global
Etiquetes: Viral Vídeo