Món Global
Captura del vídeo difós a les xarxes socials
Foto: Captura del vídeo difós a les xarxes socials | X
Londres

Mor un nen de 13 anys per l'atac d'un home amb una espasa a Londres

Actualitzat: Dimarts, 30 d'abril de 2024. 16:14
Temps de lectura: 2 minuts
Captura del vídeo difós a les xarxes socials
Foto: Captura del vídeo difós a les xarxes socials | X

Diverses persones han patit ferides d'arma blanca per un atac perpetrat aquest dimarts al matí amb una espasa a Hainault, a l'est de Londres.

El més nou: Un nen de 13 anys ha mort i unes altres quatre han resultat ferides després de l'atac, segons han informat els serveis d'emergència al migdia.

  • Encara queda per esclarir quins són els motius que haurien portat el sospitós a perpetrar l'acció.

Què en sabem? Segons ha informat la policia, l'home de 36 anys ja ha estat detingut i, per ara, descarten la hipòtesi terrorista.

  • Els fets han tingut lloc a l'estació de metro de Hainault, al nord-est de Londres, segons ha informat la policia.

En detall: Les primeres alertes van saltar poc abans de les 7:00 (hora local), després que un vehicle irrompés en una propietat. Segons la policia, el sospitós, de 36 anys, va apunyalar diverses persones abans de sortir al carrer i atacar vianants i almenys dos agents de les forces de seguretat.

  • Un responsable policial, Ade Adelekan, ha admès “l'impacte i l'alarma” que aquest “terrible incident” ha pogut generar, però ha apel·lat a la calma de la ciutadania. "No creiem que hi hagi més amenaces per a la comunitat. No estem buscant més sospitosos", ha dit en un comunicat.
  • Alhora, ha aclarit que "aquest incident no sembla estar relacionat amb el terrorisme", si bé no han transcendit immediatament altres detalls.

En vídeo. Les imatges que s'han compartit a les xarxes socials mostren un home amb una dessuadora groga i amb una gran espasa a les mans.

Categoria: Món Global