Open Melon
Foto: | Junts
Junts

Un dirigent de Junts reclama una consulta per sortir del govern de la Diputació

Foto: | Junts

El dirigent de Junts Eusebi Campdepadrós, exsecretari d'administració de Justícia i exsecretari de la Mesa del Parlament, ha perdut el seu lloc de feina amb la sortida del partit del Govern, i ara, reclama una consulta als afiliats del partit per sortir del govern amb el PSC de la Diputació de Barcelona.

Per què és important? Campdepadrós va defensar quedar-se al Govern davant de les pressions del sector de Borràs. En canvi, ara qüestiona el govern amb el PSC a la Diputació de Junts.

Retuit Campdepadrós

Captura d'un retuit de Campdepadrós a un fil de David Saldoni on defensa quedar-se al Govern.

En profunditat: Després de perdre el seu càrrec dins de l'executiu de la Generalitat, i un salari de gairebé 93.905 euros anuals, Campdepadrós ha demanat una consulta per sortir del govern de la Diputació mentre fa referència a la suposada col·locació per part de Laura Borràs al seu excap de gabinet.

Què ha dit? Campdepadrós, en declaracions a Principal, ha assegurat:

  • "S'hauria de plantejar una consulta a l'executiva nacional, sobre la continuïtat de la Diputació, encara que jo votaria no sortir del govern"
  • "Borràs des del primer moment ha defensat sortir de la Diputació de Barcelona"
  • Sobre la pèrdua del seu lloc de treball al Govern, ha afirmat: "Jo tenia per descomptat que sortiria del Govern per la meva inhabilitació pel judici a la Mesa del Parlament".
Categoria: Open Melon
Etiqueta: Junts