Open Melon
Foto: | ACN
Girona

L'exalcalde de Roda de Ter, apartat per masclista, es presenta a les municipals

Foto: | ACN

Albert Serra, exalcalde de Roda de Ter acusat de comportaments masclistes durant l'última Festa Major, s'empara en què no hi ha hagut cap denúncia formal i confirma que es presentarà a les pròximes eleccions municipals de 2023.

Per què és important? L'Associació Diables del Pont Vell va acusar Serra per comportaments masclistes. "Diverses dones van patir un tracte ofensiu i degradant", assegura l'entitat.

Què diu? Serra assegura "haver patit molt", però ha assegurat que "s'ha acabat" i afirma que es tornarà a presentar als comicis municipals, tot i que encara no sap quina fórmula emprarà. L'exalcalde, que era al partit de l'oposició quan van ocórrer els fets, ha sigut expulsat del seu partit, Independents per Roda de Ter.

En profunditat: L'exalcalde i exregidor d'Independents per Roda de Ter ha enviat una carta als mitjans, que ha publicat Nació Digital, on dona la seva versió dels fets.

  • "El dia de la carpa, el dia 24 de setembre, vaig ser jo qui va ser agredit. Ho va veure molta gent de la carpa i van venir a separar-me dels agressors"
  • "Em van encoratjar a denunciar les persones, però no ho vaig fer. I posteriorment algunes persones van construir la versió que jo era agressor i no agredit. Però hi ha molts testimonis del que va passar realment".
  • "De fet, fa temps que soc víctima d'assetjament, fa uns mesos vaig rebre una trucada d'algú fent-se passar per un inspector dels mossos dient-me que m'havien denunciat per assetjament a un artista. Vaig personar-me a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Vic per escatir-ne la veracitat i resulta ser que la trucada falsa d'algun impostor".
Categoria: Open Melon
Etiquetes: Eleccions Girona