Open Melon
La presidenta de l'ANC, Dolors Feliu
Foto: La presidenta de l'ANC, Dolors Feliu
Generalitat

Dolors Feliu (ANC) aconsegueix una plaça al gabinet jurídic de la Generalitat

La presidenta de l'ANC, Dolors Feliu
Foto: La presidenta de l'ANC, Dolors Feliu

La presidenta de l'ANC, Dolors Feliu, treballarà com a funcionària al gabinet jurídic del departament de la Presidència de la Generalitat després d'aconseguir una plaça al cos d'advocats del Govern. La líder social ja ocupava un alt càrrec en aquest gabinet des de 2011.

Per què és important? Feliu, molt crítica amb la gestió de l'executiu d'ERC i Junts, va demanar la "dimissió" del govern que presidia el republicà Pere Aragonès durant la diada de l'11 de setembre. Dies després d'advertir que demanaria la convocatòria d'unes noves eleccions, la presidenta de l'entitat independentista es postulava a l'oferta de treball del mateix govern que criticava. La plaça es va oferir el 13 de setembre.

Què sabem: La presidenta de l'ANC serà la responsable de relacions consultives de la Direcció General de Serveis Consultius i Coordinació Jurídica del Gabinet Jurídic del Departament de Presidència. Tindrà un càrrec de funcionària i no de confiança, com d'altres que havia tingut en el passat.

A més: Des de l'ANC expliquen que la nova feina permetrà a Feliu "invertir més temps" a l'entitat independentista perquè és una plaça "de menor grau i menys dedicació".

Categoria: Open Melon