Open Melon
Foto: | Pixabay
Balears

L'espanyolisme assetja una professora de català per no permetre una bandera d'Espanya

Foto: | Pixabay

Vox i entitats espanyolistes han assetjat en bloc a una professora de català per no permetre penjar una bandera espanyola dins de l'aula. Es tracta d'una mestra de l'escola La Salle de Palma de Mallorca i l'acusen d'haver expulsat una trentena d'alumnes per penjar la bandera dins de la classe.

En profunditat: La notícia ha estat publicada pels mitjans locals i ràpidament s'ha fet ressò la premsa espanyola. La notícia ha estat difosa pel president de Vox a les Illes Balears, Jorge Campos, i automàticament diversos comptes i internautes han amenaçat a la docent.

  • Els comptes espanyolistes han publicat una suposada imatge de la docent i han fet públic un correu electrònic per recopilar dades de la professora per destruir la seva carrera.

Què diuen? El pare d'un alumne ha piulat al respecte carregant contra la professora i ha assegurat que la bandera la penjaven amb motiu del Mundial de Qatar i que ho feien "amb alegria i passió".

  • El director tècnic del centre, Pablo Picón, ha argumentat que la direcció està "decebuda amb la reacció que han tingut els alumnes".
  • Un alumne relata per l'ABC: "Ens va dir: 'O treieu això o em vaig'. I se'n va anar sense fer classe. Ens vam quedar una mitja hora sols a l'aula fins que una professora externa, a la qual mai havíem vist, va venir a comunicar-nos que estàvem tots expulsats i que havíem de sortir del centre, sense que se'ns notifiqués formalment ni als nostres pares i sense explicar-nos els motius".

A més: La direcció del centre ha emparat a la professora i ha defensat que els alumnes han faltat al respecte a la docent i això "és una línia vermella que no es pot traspassar". Per aquest motiu han estat expulsats.

A partir d'ara: L'equip directiu ha comunicat a les famílies que es reuniran per estudiar el cas i prendran mesures de caràcter educatiu per fomentar "la convivència escolar i facilitar la prevenció de conductes disruptives".

Categoria: Open Melon
Etiqueta: Llengua