Open Melon
Mariano Rajoy, expresident espanyol
Foto: Mariano Rajoy, expresident espanyol | ACN
Política

Puigdemont i Twitter es mofen de Rajoy per la seva última columna d'opinió

Mariano Rajoy, expresident espanyol
Foto: Mariano Rajoy, expresident espanyol | ACN

L'expresident espanyol Mariano Rajoy ha publicat la seva segona columna periodística, aquest cop, parlant sobre el partit de la selecció espanyola davant Alemanya. I ha provocat els riures a Twitter, també de l'expresident Carles Puigdemont.

El motiu: Rajoy ha escrit el seu segon article d'opinió pel digital ‘El Debate’, on ha escrit un comentari sobre l'enfrontament de la selecció espanyola contra Alemanya. El text, en un estil molt característic de l'expresident, ha fet reaccionar a la xarxa de Twitter.

  • Al llarg dels tres paràgrafs del text no diu res més que la selecció Espanyola ha fet un gran partit, a més d'aportar nombroses evidències futbolístiques. 
  • Algunes de les meravelles del text són: “S'ha de pensar que si la pilota està a l'àrea de l'equip contrari, no et faran un gol. Com si la pilota està molta estona en la teva àrea corres el risc que et facin un gol” o “Fa uns dies que vaig dir que Alemanya es Alemanya, i crec que Alemanya m'ha donat la raó”. 

Què han dit?: L'article d'opinió ha fet esclatar Twitter, que ha reaccionat amb riures entre els seus usuaris.

  • “El meu nou gènere literari són les cròniques esportives de Rajoy”
  • “He llegit etiquetes de xampú millor escrites que les columnes del Mundial de Rajoy”.
  • “Nosaltres amb síndrome d'impostora i un expresident publicant una redacció d'escola d'un nen de vuit anys!”.

Què ha dit Puigdemont? En un breu missatge, ha ironitzat sobre la seva situació judicial i política, amb tribunals de diferents països avalant el seu lliure moviment per Europa.

  • Ha fet referència al títol de l'article de Rajoy, 'Alemanya em va donar la raó', tot responent: "A mi també. I en contra teva, per cert".

D'on venim: L'estrena com a columnista de M. Rajoy també va ser amb un article d'opinió sobre el primer partit de la selecció espanyola al Mundial, que va fer recordar a les xarxes el seu característic estil. 

  • “Un comentari per llestos. Hi haurà qui digui “bé, Costa Rica és Costa Rica”. Sí, però Aràbia Saudita i el Japó eren Aràbia Saudita i el Japó”, van ser alguna de les perles de l'expresident. 

Categoria: Open Melon