Open Melon
Foto: | Europa Press
Política

Rajoy s'estrena com a columnista amb un article d'opinió irrisori

Foto: | Europa Press

L'expresident espanyol Mariano Rajoy s'ha estrenat com a columnista amb un article d'opinió curt i irrisori que ha fet recordar a les xarxes les seves intervencions com a polític: embolicades i que no arriben enlloc.

Què ha dit? Rajoy ha escrit el seu primer article d'opinió pel digital 'El Debate', on ha publicat un comentari sobre el debut de la selecció espanyola al mundial de Qatar. 

  • L'exlíder popular tan sols ha redactat dos petits paràgrafs que no diuen res més que la selecció espanyola ha guanyat per golejada i que no s'ha de confiar contra el seu següent partit contra Alemanya.

Al detall: Rajoy ha fet recordar a les xarxes la seva llarga etapa com a polític, i els seus discursos embolicats i mancats de sentit. 

  • Entre les frases estrella de la columna hi ha: "Un comentari per llestos. Hi haurà qui digui "bé, Costa Rica és Costa Rica". Sí, però Aràbia Saudita i el Japó eren Aràbia Saudita i el Japó".

A més: La columna d'opinió ha fet esclatar Twitter, que ha reaccionat amb estupor i riures.

  • "Tant de bo algun dia posin aquesta meravella de M.Rajoy al comentari de text de la selectivitat", comenta amb ironia un internauta.

Categoria: Open Melon
Etiqueta: Mariano Rajoy