Open Melon
El líder dels socialistes, Salvador Illa
Foto: El líder dels socialistes, Salvador Illa | Europa Press
Socialistes

Illa deixa de banda els pressupostos i es posa les vambes de running

El líder dels socialistes, Salvador Illa
Foto: El líder dels socialistes, Salvador Illa | Europa Press

Salvador Illa, primer secretari del PSC, ha deixat de banda la negociació dels pressupostos de la Generalitat i s'ha posat les vambes de 'running'.

Al detall: La Vanguardia ha publicat una entrevista on s'explica que Illa correrà el seu primer marató després de preparar-se durant un temps.

En profunditat: El líder socialista, vestit de curt, ha revelat que va començar a fer running el 2018, després de deixar de fumar. Durant la pandèmia va haver d'interrompre el seu esport, però el febrer de 2021, després de les eleccions catalanes, es va posar "seriosament" amb l'esport.

  • A més, ha detallat la quantitat de dies que surt a córrer: "Corro quatre dies de la setmana, cinc en les setmanes de càrrega". "Tres tirades de 5 km a 5 minuts cada quilòmetre, amb un repòs de dos minuts", explica.

A més: El monogràfic de can Godó a Salvador Illa acaba relatant quantes hores dorm el candidat socialista per la Generalitat. "Normalment al voltant de les sis hores diàries. I els caps de setmana em donen per una mica més", diu.

D'altra banda: Durant el vídeo que ha publicat el rotatiu d'Illa corrents, es veu al socialista fent running pel carril bici. Això ha provocat la indignació de les xarxes, ja que és una pràctica prohibida.

Categoria: Open Melon
Etiquetes: Salvador Illa PSC