Open Melon
Una aula d'una escola
Foto: Una aula d'una escola | Pixabay
Balears

L'espanyolisme assetja una altra professora per no permetre la bandera d'Espanya

Una aula d'una escola
Foto: Una aula d'una escola | Pixabay

L'espanyolisme assetja, de nou, una altra professora a Mallorca per no permetre "penjar banderes o altres símbols en espais comuns".

El motiu: L'IES Baltasar Porcel d'Antrax, de Mallorca, ha donat instruccions als seus docents, a través d'una circular interna, com gestionar l'impacte del Mundial de Qatar a les aules. 

  • La directora ha demanat prohibir "les banderes i altres símbols en els espais comuns". Els estudiants que no acatin la prohibició seran sancionats per "desobediència", tal com es desprèn del document. 

Què ha passat? Mitjans d'extrema dreta s'ha fet ressò de les instruccions del centre i han assegurat que la voluntat de la directora de l'institut és "prohibir" penjar la bandera espanyola.

  • A més, difonent el nom de la professora, fotografies d'ella i els seus posicionaments ideològics privats. Així, resultant en un nou assetjament contra una mestra.

En profunditat: Les xarxes i les notícies dels mitjans espanyolistes s'han omplert d'insults, vexacions i injuries contra la docent.

  • "Esta tipeja, en cuanto se pueda, al paro", "golfa independentista", "es una conocida golfa y solo admite manubrios catalanes", "la de nabos que se habrá chupado para que la pongan de directora", "traidora", "basura", "gentuza", "todos a Google a dejarles una opinión"...
  • L'espanyolisme més radical ha deixat comentaris a Google Maps on assenyalen la docent per "colpista" o "racista catalana". Uns fets molts semblants als de La Salle de Palma.
Categoria: Open Melon
Etiquetes: Llengua Educació