Open Melon
Conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena
Foto: Conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena | Europa Press
Seguretat

El conseller Elena critica que el PSC ha adoptat "el marc mental de la dreta"

Conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena
Foto: Conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena | Europa Press

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha criticat "la deriva" del Partit dels Socialistes Catalans perquè "ha adoptat el marc mental de la dreta" en termes de seguretat.

Què ha dit? Elena ha defensat a La Vanguardia que l'ordre és un valor dels partits d'esquerres, i ha carregat contra el PSC per instrumentalitzar la seguretat a Barcelona i virar cap a la dreta.

  • "S'ha de fugir dels discursos simplistes que vinculen la seguretat només amb la força policial", ha escrit. Aquest argument, segons Elena, "xoca amb la deriva del PSC".
  • En aquest sentit, el conseller d'Interior ha remarcat que els socialistes catalans "han adoptat tots els marcs mentals de la dreta".

D'altra banda: Ha carregat contra la regidora de Seguretat de l'ajuntament de Barcelona, que ha assegurat que ha estat usada per confrontar els Mossos.

  • "Hem vist una utilització gens dissimulada per part del PSC de la regidoria de Seguretat Ciutadana de Barcelona", ha reblat.

D'on venim? Aquest darrer dijous van prendre possessió les 6 noves comissàries i comissaris del cos de Mossos d'Esquadra. Es tracta de Rosa Bosch, Sílvia Catà, Ramon Chacon, Montserrat Estruch, Miquel Àngel Garcia i Mònica Luis. Així palesant la feminització del cos policial.

Categoria: Open Melon