Open Melon
Els dos expresidents del PP
Foto: Els dos expresidents del PP | ACN
partit popular

Aznar i Rajoy garanteixen un suport "sense reserves ni fissures" a Feijóo

Temps de lectura: 1 minut
Els dos expresidents del PP
Foto: Els dos expresidents del PP | ACN

Els expresidents del govern espanyol José María Aznar i Mariano Rajoy han ofert a l'actual líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, el seu suport "incondicional" i "sense reserves ni fissures".

Què ha passat? Els dos expresidents s'han retrobat en un acte del PP a València, on han coincidit en reivindicar el lideratge de Feijóo en la que consideren "una nova etapa" per a Espanya.

Què han dit? Segons Aznar, al país li cal "un canvi de rumb" perquè ara mateix es troba en "un rumb de col·lisió". Aznar i Rajoy han criticat tant les polítiques de l'actual govern com els seus pactes amb "minories extremistes".

  • Per la seva banda, Feijóo ha reivindicat la "unitat" dins el PP i ha promès que seguirà "el llegat" dels seus dos predecessors al capdavant de la formació.

En profunditat: Feijóo, Rajoy i Aznar han coincidit a l'escenari de la 26a Convenció Intermunicipal del PP, que se celebra aquest cap de setmana a València.

  • Els dos expresidents del govern han volgut mostrar el seu suport a Feijóo i han confiat que "complirà amb responsabilitat" la seva tasca al capdavant del partit.
  • Durant la seva intervenció, Aznar ha remarcat la "cruïlla vital i existencial" que assegura que viu Espanya. Segons el seu parer, hi ha "un rumb equivocat" que cal canviar "amb urgència".