Open Melon
Sanna Marin i Pedro Sánchez
Foto: Sanna Marin i Pedro Sánchez
internacional

La primera ministra de Finlàndia penja gairebé una desena de fotos amb Sánchez

Temps de lectura: 1 minut
Sanna Marin i Pedro Sánchez
Foto: Sanna Marin i Pedro Sánchez

La primera ministra de Finlàndia, Sanna Marín, ha penjat gairebé una desena de fotografies a Instagram amb el president espanyol, Pedro Sánchez. 

Per què és important? Aquestes fotografies han despertat l'interés a Twitter, on multitud d'internautes han assenyalat la bona sintonia que tots dos tenen.

Al detall: Sanna Marin ha penjat gairebé un book de fotos amb el president espanyol a propòsit de la seva visita. Twitter bull amb comentaris sobre les imatges que mostren una clara sintonia entre els dos líders europeus, que se'ls defineix com dos dels presidents més guapos d'Europa.

  • Els comentaris no s'han fet esperar: "Semblen nòvios", "fan molt bona parella", "tenen molt estil". "Algú em pot explicar el reportatge fotogràfic de nòvios que ha penjat Sanna Marin a Instagram?", ha preguntat un usuari a Twitter.

Què diu? La primera ministra finlandesa ha assegurat que "és tot un plaer rebre Sánchez". Ha narrat que han discutit sobre l'estratègia de la Unió Europea, Ucraïna i Finlàndia i l'OTAN.

Categoria: Open Melon