Open Melon
La líder dels Comuns
Foto: La líder dels Comuns | ACN
Comuns

Albiach diu que el Govern està "acovardit i acorralat" per la "sociovergència"

Temps de lectura: 1 minut
La líder dels Comuns
Foto: La líder dels Comuns | ACN

La presidenta del grup parlamentari d'En Comú Podem, Jéssica Albiach, ha afirmat que el Govern està "acovardit, acomplexat i acorralat" per la "pinça" de PSC i Junts.

Al detall: Durant la presentació del candidat a l'alcaldia de Molins, Lucas Ferro, aquest dissabte, Albiach ha afegit que la "sociovergència" s'està estenent per tota Catalunya, amb l'objectiu d'aturar les transformacions i els canvis que "necessita" el país.

  • En aquest sentit, Albiach ha conclòs que, durant la cimera d'ahir pel clima, PSC i Junts pretenien que els agricultors no puguin regar els camps i, en canvi, els seus alcaldes sí que puguin regar els seus jardins "perquè hi ha època electoral".

En profunditat: La cap de files dels comuns al Parlament ha posat com a exemple l"'intent" de PSC i Junts a aturar que els més rics paguin una mica més, o quan els dos partits s'han oposat a aturar els especuladors de l'habitatge, o "inundar Catalunya de macroprojectes".

D'altra banda: Albiach també ha recordat que aquesta setmana socialistes i Junts han votat en contra que la cúpula eclesiàstica catalana comparegui en una comissió per esclarir els abusos de l'Església.

Categoria: Open Melon