Open Melon
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau
Foto: L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau | Europa Press
Unidas Podemos

Ada Colau talla una periodista que preguntava per Irene Montero

Temps de lectura: 1 minut
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau
Foto: L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau | Europa Press

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va sortir aquest diumenge al pas d'una pregunta que li feia una periodista a la ministra de Treball, Yolanda Díaz, quan li anava a fer una pregunta sobre la ministra d'Igualtat, Irene Montero.

Què en sabem? Colau es trobava amb Díaz a Barcelona durant la diada de Sant Jordi en una atenció als mitjans de comunicació quan una reportera va començar a fer-li una pregunta sobre Montero, que el dissabte es trobava a Barcelona.

  • L'alcaldessa de Barcelona en Comú va interrompre la periodista argumentant que ahir era Sant Jordi i que només contestarien preguntes sobre la diada.

Què diu?

  • Ada Colau: "Com a alcaldessa proclamo que és Sant Jordi i avui només parlarem de Sant Jordi", va assegurar entre somriures. 
  • Yolanda Díaz va seguir el corrent a l'alcaldessa i es va retirar sense respondre: "És Sant Jordi i haig de dedicar-me a les lletres. Gaudim d'això". 

A més: El vídeo del moment ha corregut com la pólvora per Twitter i ha provocat nombroses crítiques per part de l'entorn de Podem, el partit d'Irene Montero. 

Context: La ministra Díaz és diputada per Unidas Podemos, però a les pròximes eleccions generals del 28 de maig es presentarà com a candidata de Sumar, un partit que previsiblement li traurà vots a la coalició d'esquerres. 

  • Unidas Podemos i l'entorn de Sumar protagonitzen des de fa setmanes una batalla dialèctica plegada de retrets creuats entre les dues formacions.