Open Melon
El jove identificat a les xarxes com a Yago Darnell llença una càmera a terra
Foto: El jove identificat a les xarxes com a Yago Darnell llença una càmera a terra | @marillionmex
Espanyol

Acusen un candidat del PP de llençar una càmera de TV en la invasió del RCDE Stadium

Temps de lectura: 2 minuts
El jove identificat a les xarxes com a Yago Darnell llença una càmera a terra
Foto: El jove identificat a les xarxes com a Yago Darnell llença una càmera a terra | @marillionmex

Un dels ultres que aquest diumenge va enviar el camp de l'Espanyol  seria el candidat del PP a Sant Joan Despí Yago Darnell, segons diversos usuaris de Twitter, que han publicat les imatges del jove llençant una càmera de televisió a terra.

Què en sabem? Darnell figura a la llista dels populars del municipi en el número 9 i és entrenador del Junior FC. 

  • Un vídeo publicat a Twitter mostra el noi tornant a les grades un cop ha enviat el camp, juntament amb un centenar d'ultres pericos, que pretenien agredir els jugadors del Barça mentre celebraven el títol de Lliga al centre del camp del RCDE Stadium.
  • El noi intenta tapar-se el rostre amb una jaqueta, es topa amb una càmera que retransmet el partit i decideix tombar-la d'una empenta. 
  • El que segurament desconeixia és que una altra càmera del canal DAZN havia registrat amb tot detall l'acte de vandalisme d'aquest jove. 

En detall: Diverses comptes de Twitter s'han fet ressò de la participació d'aquest jove en la invasió del camp de l'Espanyol d'aquest diumenge.

  • Al seu compte de Linkedin, Yago Darnell es presenta com un Coordinador i entrenador del Junior FC, un dels clubs més antics de Catalunya, fundat el 1917.

El més nou: Segons ha avançat l'Ara, un altre candidat del PP es troba entre els ultres que van saltar al camp. Es tracta de Carlos Ferrer-Calbetó Barnils, qui va de número 11 a la llista del PP a Cerdanyola del Vallès.

  • En unes imatges que ha compartit el diari, es veu com el candidat s'uneix a la invasió al camp i s'encara amb agents dels Mossos i rep alguns cops de porra per apartar-lo. La cap de llista de la formació a Cerdanyola, Anabel Plans, ha dit al diari que el candidat "no està fent res, amb les mans cap avall".

Context: Els antiavalots dels Mossos d'Esquadra van haver de protegir la sortida dels jugadors del Barça per evitar que els radicals d'extrema dreta de l'Espanyol els ataquessin. 

Què diuen? Des del club perico, el conseller delegat del club, Mao Yel, va demanar disculpes pels aldarulls.

  • "Volem demanar disculpes al món del futbol. No és la imatge de l'Espanyol, per molt minoritària que sigui. Aquests no representen el nostre club i farem tot el possible per erradicar els fets, que no poden succeir al nostre estadi". 

 

 

 

Categoria: Open Melon
Etiquetes: Barça Espanyol