Open Melon
Antiavalots dels Mossos blinden l'entrada del túnel de vestidors aquest diumenge al RCDE Stadium
Foto: Antiavalots dels Mossos blinden l'entrada del túnel de vestidors aquest diumenge al RCDE Stadium | Europa Press
Eleccions Municipals

El candidat del PP que va envair l'RCDE Stadium amb els ultres renuncia a la llista

Temps de lectura: 2 minuts
Antiavalots dels Mossos blinden l'entrada del túnel de vestidors aquest diumenge al RCDE Stadium
Foto: Antiavalots dels Mossos blinden l'entrada del túnel de vestidors aquest diumenge al RCDE Stadium | Europa Press

Yago Darnell, el candidat del PP per Sant Joan Despí en les eleccions municipals de 28 de maig que ahir diumenge va saltar al camp de l'Espanyol després de la derrota contra el Barça, ha renunciat a participar com a número 9 de la llista. El jove va llençar a terra una de les càmeres de televisió que retransmeten el partit.

El motiu: Usuaris de Twitter van identificar Darnell com un dels joves de l'afició radical dels pericos que van envair la gespa amb la intenció d'agredir els jugadors blaugrana que celebraven el triomf de la competició fent la tradicional rotllana de la victòria.

  • Diversos vídeos publicats a la xarxa social sobre els fets mostren Darnell reculant en direcció a la graderia. Intenta ocultar el seu rostre amb un jersei i en el seu camí llença una càmera a peu de gespa.

Què en sabem? Segons el diari Ara, el jove entrenador va trucar al Partit Popular per comunicar al partit la seva renúncia "voluntària" per no perjudicar la formació conservadora. Aquest matí ha formalitzat per escrit la seva decisió.

Què diuen? El partit assegura que el noi no viu a Sant Joan Despí, no està afiliat al partit i que participava en la llista encapçalada per Esteben Gesa com a independent.

  • L'aficionat està "molt penedit" de la conducta que va mostrar, segons els mateixos populars que la qualifiquen "d'indigne". 
  • Després de perdre l'únic regidor que tenia a aquest municipi, el PP intentarà sumar els vots suficients per tenir representació al consistori en aquesta localitat de 34.039 habitants.

Visió global: LaLiga ha analitzat les imatges dels incidents protagonitzats per prop d'un centenar d'ultres i altres seguidors que van envair la gespa, enfadats per la celebració del Barça al seu propi camp i amb la junta directiva de l'Espanyol.

  • La competició espanyola treballa per "identificar tots els responsables i impedir-los tornar als estadis".
Categoria: Open Melon
Etiquetes: Espanyol PP