Open Melon
El candidat del PP, Alberto Núñez Feijóo
Foto: El candidat del PP, Alberto Núñez Feijóo | PP
Eleccions Generals

Feijóo parla del seu amic venedor ambulant: "Si posa Kevin Klein és Kevin Klein"

Temps de lectura: 2 minuts
El candidat del PP, Alberto Núñez Feijóo
Foto: El candidat del PP, Alberto Núñez Feijóo | PP

El candidat del PP, Alberto Núñez Feijóo, té un bon amic que és venedor ambulant que ven diversos productes falsificats. Ho ha explicat el mateix president popular aquest divendres, últim dia d'una atípica campanya electoral enmig de l'estiu.

Què en sabem? Davant unes 5.000 seguidors a Madrid, la presidenta de la Comunitat, Isabel Díaz Ayuso, i l'alcalde José Luis Martínez-Almeida, el candidat a presidir el govern espanyol ha sorprès a tots quan ha començat a parlar d'un home que cada cap de setmana ven a les fires de Galícia. 

Què diu: "He de dir, perquè he de fer propaganda d'ell perquè és venedor ambulant. Us puc dir on posa la paradeta a la fira cada dissabte i diumenge de Galícia...".

  • Els aplaudiments espontanis del públic han interromput per uns segons les estranyes paraules del candidat en un míting electoral. Tot seguit, ha continuat:
  • "Ven marques de primera qualitat, però al preu que les ven és impossible que siguin marques de veritat, però jo no tinc res a dir. Si posa Kevin Klein és Kevin Klein. Si posa Guchi, és Guchi. Jo no tinc res a dir, però ho he vist amb els meus propis ulls", ha continuat entre nous aplaudiments.

A més: El comentari sobre la venda ambulant, ha sorprès, sobretot en un partit de dretes, un espectre ideològic que acostuma a criticar amb duresa la venda ambulant pel perjudici que pot representar pel comerç.

Context: Les paraules de Feijóo han recordat a les nombroses declaracions hilarants de l'expresident Mariano Rajoy, també del PP, que si bé d'una manera diferent, es va embolicar desenes de cops amb frases extravagants com:

  • "Un got és un got i un plat és un plat"
  • "M'agraden els catalans perquè fan coses"
  • "Som sentiments i tenim éssers humans"
  • "És l'alcalde qui vol que siguin els veïns l'alcalde"

D'on venim? Aquestes paraules es produeixen només hores després que el popular reconegués en una entrevista que sabia que quan va conèixer Marcial Dorado sabia que era contrabandista.