Open Melon
Les xapes de
Foto: Les xapes de | PSOE
Eleccions generals

El mem de 'Perro Sanxe', convertit en marxandatge, col·lapsa el web del PSOE

Temps de lectura: 2 minuts
Les xapes de
Foto: Les xapes de | PSOE

Els socialistes han aconseguit girar la truita a un malnom i fer del famós 'Perro Sanxe' un autèntic lema divertit. Ara han posat a la venda al seu web alguns productes amb aquest nom.

Per què és important? Els rivals polítics i electors contraris al socialista Pedro Sánchez van utilitzar l'expressió de 'Perro Sánchez' per referir-se al president del govern espanyol. 

  • Amb el temps, però, el malnom s'ha convertit en un mem i una manera divertida per referir-se al candidat del PSOE i fins i tot s'ha publicat una línia de marxandatge per part del partit.

Què en sabem? Des d'aquest dijous al vespre es poden adquirir, a través del web dels socialistes, els productes amb aquesta frase.

  • Xapes, samarretes o adhesius són els productes que es poden comprar al web que ha quedat col·lapsat per l'alta demanda. La samarreta val 4,99 euros, les xapes es venen per dos i els adhesius valen un euro.
  • Des del partit diuen que aquest llançament de productes ha estat per "petició popular". El mateix director de comunicació comentava a través de les xarxes que el web anava lent perquè "hi ha moltes comandes i està sobrecarregada".

A més: El malnom s'està popularitzant a les xarxes fins al punt que la dona del president del govern espanyol, Begoña Gómez, va lluir un pin de 'Perra Sanxe' a la celebració dels resultats de les eleccions generals.

  • De fet, a la mateixa celebració va donar la cançó 'Perra', de Rigoberta Bandini.

D'on venim? No és el primer cop que des del partit juguen amb aquest nom. Sánchez va pujar una fotografia amb els seus dos gossos aprofitant per felicitar el Dia Mundial del Gos.

  • El compte oficial del PSOE també va felicitar el dia dels canins amb un mem on es pot llegir: "Más sabe el perro sanxe por perro que por sanxe".
  • El mateix candidat del PSOE ha ironitzat en diverses ocasions amb el malnom que li han posat. En diverses entrevistes, com en el pòdcast La Pija y la Quinqui, el president ha confessat que no li molestava.

Categoria: Open Melon
Etiquetes: Pedro Sánchez PSOE