Open Melon
L'expresident a l'exili, Carles Puigdemont
Foto: L'expresident a l'exili, Carles Puigdemont | Captura d'un vídeo des de Waterloo
Investidura

Puigdemont humilia el diari 'ABC': "Té la mateixa veracitat que la mort de Perales"

Temps de lectura: 2 minuts
L'expresident a l'exili, Carles Puigdemont
Foto: L'expresident a l'exili, Carles Puigdemont | Captura d'un vídeo des de Waterloo

"El ChatGPT inventa menys". Carles Puigdemont, expresident a l'exili i líder de Junts, ha propinat una cleca estratosfèrica a la premsa espanyola, en concret, al diari ABC, que ha humiliat amb un tuit amb molta punxa.

Què ha passat? Avui, dimarts 8 d'agost, el diari ABC ha publicat en portada una suposada 'fake new' sobre les exigències de Puigdemont per votar a favor en una eventual investidura del secretari general del PSOE, Pedro Sánchez.

  • Amb una portada negra, tètrica, de dol, acompanyada per un titular que diu "la llista de Puigdemont", emulant la famosa pel·lícula de nazis, 'La llista de Schindler'. En aquesta notícia el diari de dretes desplega un seguit de suposades condicions que Junts hauria traslladat al PSOE a canvi de facilitar la reedició de la presidència de Sánchez.
  • Entre elles hi ha peticions surrealistes com el traspàs de la caserna militar del Bruc o que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya sigui l'última instància judicial.

Què ha dit? Des de Waterloo no s'ha fet esperar una reacció. Des del seu Twitter personal, Puigdemont ha carregat amb tot contra l'ABC i la seva fosca portada, i ha humiliat el rotatiu punxant on fa més mal a un mitjà: menteixen a propòsit i sense miraments.

  • "Em sembla que el ChatGPT inventa menys que no pas la portada de l'ABC", comença ironitzant l'expresident. Tot seguit assegura que ja no el sorprèn, però que "una trola d'aquesta magnitud" estigui a la portada d'un "diari clàssic" ha "superat tot el que podia preveure".
  • El líder de Junts ha vaticinat: "Suposo que a partir d’avui tindrem una legió de comentaristes, analistes i potser també estrategs de partit treballant sobre aquesta llista". Per després sentenciar: "Té la mateixa veracitat que la mort de José Luis Perales".
Categoria: Open Melon