Open Melon
Sandra Barceló, al ple de l'Ajuntament defensant que Palma torni a ser una ciutat taurina
Foto: Sandra Barceló, al ple de l'Ajuntament defensant que Palma torni a ser una ciutat taurina
Extrema dreta

Condemnada una regidora de Vox per agredir una dona a un bar de Palma

Temps de lectura: 1 minut
Sandra Barceló, al ple de l'Ajuntament defensant que Palma torni a ser una ciutat taurina
Foto: Sandra Barceló, al ple de l'Ajuntament defensant que Palma torni a ser una ciutat taurina

Un jutjat de Palma de Mallorca ha condemnat la regidora de Vox a l'ajuntament de la mateixa ciutat Sandra Barceló per haver agredit una dona a un bar.

Què en sabem? La víctima hauria estat exnòvia de la seva actual parella i haurien tingut una discussió, segons la sentència del jutjat d'Instrucció número 5 del barri de Santa Catalina, a la capital mallorquina.

  • Barceló va reconèixer al judici que va haver-hi contacte físic, però va negar l'agressió assegurant que "només" la va "apartar" del seu costat, segons 'Diario de Mallorca'.
  • Tanmateix, l'informe de lesions adjuntat per la víctima, que va rebre un cop a la cara amb la barra de l'establiment, contradiu la versió de la regidora del partit d'extrema dreta, sosté el mateix mitjà.
  • El jutge considera provada l'agressió i és per això que ha condemnat Sandra Barceló per un delicte lleu, i l'obliga a pagar una multa de 240 euros i a indemnitzar la dona amb 150 euros.

Tanmateix: Vox ha publicat un comunicat en què critica la sentència i intenta defensar la innocència de la seva regidora a Palma. 

  • La formació de Santiago Abascal creu que el jutge no ha tingut en compte part de les proves aportades per la defensa i, així, "no ha respectat el dret fonamental a la presumpció d'innocència".

A partir d'ara: El cas encara té recorregut i Barceló intentarà esgotar-lo o, almenys fer un pas més, ja que ha anunciat que recorrerà contra la sentència.

Categoria: Open Melon