Open Melon
Juana Dolores i Sílvia Orriols
Foto: Juana Dolores i Sílvia Orriols | Instagram
Polèmica

Juana Dolores i Sílvia Orriols es detesten i ho fan públic

Temps de lectura: 2 minuts
Juana Dolores i Sílvia Orriols
Foto: Juana Dolores i Sílvia Orriols | Instagram

Juana Dolores té tírria a Sílvia Orriols. La batllessa de Ripoll se n'ha adonat i ha decidit passar a l'atac contra la "celebrity catalana" (així es defineix ella mateixa a les xarxa social X). 

Per què és important? Orriols ha estat molt present als mitjans de comunicació per la polèmica sobre l'empadronament d'immigrants a la capital del Ripollès, un fet que ha desembocat en la manifestació d'un grup reduït de persones aquest cap de setmana al municipi. 

Què diu Juana Dolores? Les últimes publicacions de Juana Dolores a la xarxa social X són contra Orriols, set en total, entre les que ha escrit ella mateixa i les que ha compartit d'altres perfils. 

  • A la publicació més contundent de totes, Juana Dolores defineix Orriols com a "feixista", "racista" i "classista" i el seu partit polític, Aliança Catalana, com a "una espècie de VOX català". 
  • L'escriptora, a més, expressa el seu suport al "proletariat migrant" i fa difusió de la convocatòria d'un acte a Ripoll "contra l'ascens del feixisme, en suport a la resistència Palestina". 

Què diu Sílvia Orriols? La batllessa de Ripoll, que aquest cap de setmana ha arribat als 50.000 seguidors a X i dobla en "fans" a la del Prat de Llobregat, ha decidit dedicar-li unes paraules aquest dilluns després de llegir els atacs constants. 

  • Orriols diu que Juana Dolores "no duraria ni 5 segons a mans dels terroristes de Hamás".
  • Tanca la publicació etzibant-li un "cínica". 

  • En una publicació anterior i en relació a l'acte a Ripoll difós per Juana Dolores, Orriols ha fet una publicació a X, en to sarcàstic.