Open Melon
El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo
Foto: El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo | Flickr
Política

Feijóo exigeix a Sánchez que es disculpi davant dels ciutadans per anomenar-los "fatxes"

Temps de lectura: 2 minuts
El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo
Foto: El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo | Flickr

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha carregat aquest dilluns contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, per anomenar "fatxes" als ciutadans després de les seves paraules en una entrevista. 

Per què és important? El president va insistir ahir en la defensa de la llei d'amnistia i va carregar contra una 'fachosfera' que afirma que busca "enderrocar" l'Executiu. "Es dedica a polaritzar, insultar i generar una desconfiança amb una finalitat clara", va dir Sánchez. 

Què diu? Durant la seva intervenció a la Junta Directiva Nacional del PP, Feijóo ha anunciat que demà, al Congrés, instarà el president a mostrar el seu "respecte" a tots els ciutadans que no estan d'acord amb la seva política i als que va qualificar de "fatxes". 

  • "Desqualificar d'aquesta manera tan grollera milions d'espanyols no ho havia fet abans cap president del país", ha afirmat.
  • A més, assegura que això és una prova més del "mur" que pretén construir dividint la ciutadania.
  • Feijóo ha recalcat que el PSOE "està fiant el seu futur a l'amnèsia col·lectiva" i ha advertit que "els espanyols no es rendiran i no amnistiaran el PSOE". 

A més, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, també ha criticat que Pedro Sánchez està "a la defensiva". 

  • "Ell sap que no hauria de ser president del govern i molt menys amb aquests vots, amb aquestes coalicions i amb tanta mentida".
  • Per això, també fent al·lusió a les paraules d'ahir del president, ha carregat contra ell: "Que es quedi ell en el seu petit món de 'fachosferes', en aquest mur tan alt que ell mateix ha aixecat contra la immensa majoria dels espanyols. Que es quedi al seu 'fachomón' tot el temps que vulgui".