Open Melon
Imatge d'arxiu d'un detingut
Foto: Imatge d'arxiu d'un detingut | Mossos d'Esquadra
Política

El PP ironitza en amnistiar al diputat del PSOE acusat de violència masclista

Temps de lectura: 1 minut
Imatge d'arxiu d'un detingut
Foto: Imatge d'arxiu d'un detingut | Mossos d'Esquadra

Agents de la Policia Nacional van detenir ahir al secretari general del PSOE a les Corts de Castella i Lleó i procurador del Parlament, Ángel Hernández, per un suposat delicte de violència de gènere. 

Què diuen? El PP ha aprofitat per fer ressò de la notícia i ha publicat a les seves xarxes socials un tweet que ha creat polèmica entre els usuaris. 

  • Els populars han publicat un vídeo on es veu a Ángel Hernández defensant la igualtat entre homes i dones. 
  • "El PSOE proposarà que els casos de violència de gènere que no vulnerin els drets humans puguin ser amnistiats", diu el tweet. 

En detall: El comentari ha provocat diferents reaccions entre els internautes:"Si tracteu amb aquest grau d'infame frivolitat aquest assumpte, confirmeu que el vostre compromís contra la violència de gènere és fals", "la violència de gènere és una vulneració dels drets humans" critiquen uns, mentre els altres confirmen que: "Temps al temps" o "estic d'acord amb ell PP, no em refio d'aquest socialista". 

  • Des del PSOE asseguren que el PP està "fora de control". Creuen que estan fent servir la violència masclista "de forma bruta" i demanen que esborrin el tuit. 

 

Categoria: Open Melon