Open Melon
Ignacio Garriga, secretari general de VOX
Foto: Ignacio Garriga, secretari general de VOX | VOX
Racisme

Ignacio Garriga esclata contra Losantos pels atacs personals rebuts: "Fastigós racista"

Temps de lectura: 2 minuts
Ignacio Garriga, secretari general de VOX
Foto: Ignacio Garriga, secretari general de VOX | VOX

El locutor Federico Jiménez Losantos ha apujat encara més el to contra VOX a través dels micròfons del programa matinal que presenta a l'emissora esRadio. 

Per què és important? Aquesta vegada el periodista ha traspassat totes les línies vermelles amb un atac personal i racista contra el secretari general de VOX, Ignacio Garriga i la seva família.  

Què ha dit? Losantos ha atacat Garriga pel color de la pell i per les creences religioses en el context de la particular i acarnissada guerra que el periodista manté contra el partit ultraconservador. 

  • “Déu no va ser generós i als Garriga els va fer negres i catalans. A canvi, sembla que són de l'Opus, van a Missa, i així almenys a aquests Déu els salvarà, tot i que amb aquest Papa no sé como està l'assumpte", ha afirmat Losantos. 

Reacció. Garriga ha replicat Losantos a través del seu compte d'X (abans Twitter). 

  • "Unes paraules miserables i plenes d'odi que reafirmen l'orgull que sento per la meva mare, per ser català i estar lluitant contra vent i marea pel futur de la meva terra", ha respost el de VOX, indignat. 
  • I ha afegit: "I aquí seguirem mal que li pesi a aquest fastigós racista, als separatistes i a tots els que odien la llibertat".

Context. No és la primera vegada que Losantos sobrepassa els límits contra Garriga o contra altres dirigents de VOX, com Santiago Abascal o Javier Ortega-Smith. 

  • Al passat gener ja va atacar Ignacio Garriga inventant-se un parentiu familiar amb el portaveu de VOX Catalunya i president de VOX Barcelona, Joan Garriga: "Els angelets negres, els germans Garriga", va dir llavors.