Open Melon
Els agricultors cremen ninots de Sánchez
Foto: Els agricultors cremen ninots de Sánchez | Captura de pantalla / Twitter
Manifestacions

Els agricultors cremen ninots de Sánchez a Madrid: "Volíem que estiguessin presents"

Temps de lectura: 1 minut
Els agricultors cremen ninots de Sánchez
Foto: Els agricultors cremen ninots de Sánchez | Captura de pantalla / Twitter

Aquest dilluns ha arrencat a Madrid la tercera setmana consecutiva de marxes del sector agrícola. Els pagesos i ramaders ja no poden més i han portat les seves queixes al següent nivell: han tret ninots de Sánchez i els han cremat davant la seu de la Comissió Europea. 

En detall: Davant de l'edifici europeu s'han concentrat manifestants de diverses organitzacions.

  • Una trentena de persones ha cremat diversos ninots amb la cara del president del Govern, Pedro Sánchez i el ministre d'Agricultura, Luis Planas, reclamant que "el poble unit no serà mai vençut".
  • Els manifestants han assegurat a la premsa que el motiu d'aquest acte era que consideraven que tots dos polítics haurien de ser presents en aquesta mobilització amb ells.
  • Més de 20.000 agricultors i ramaders han recorregut aquest matí els carrers de Madrid amb 100 tractors com a mètode de protesta davant la situació del sector.

 D'on venim? El mes de desembre passat, alguns dels manifestants que es van concentrar davant la seu del PSOE a Ferraz per protestar per l'amnistia també van dur a terme actes similars.

  • En aquesta manifestació, un ninot del líder de l'Executiu també va ser penjat i copejat. Com a conseqüència, la formació socialista va assenyalar que estudiaria "totes les vies legals", i que podria suposar "un delicte d'odi".