Open Melon
Susanna Griso i Isabel Díaz Ayuso
Foto: Susanna Griso i Isabel Díaz Ayuso | Espejo Público | Antena 3
Televisió

Ayuso crea una llista contra Sánchez i juga amb Susanna Griso: "100 dies, 100 escàndols"

Temps de lectura: 2 minuts
Susanna Griso i Isabel Díaz Ayuso
Foto: Susanna Griso i Isabel Díaz Ayuso | Espejo Público | Antena 3

La presidenta madrilenya ha creat una llista de "100 escàndols" del govern espanyol que ha ensenyat a la periodista Susanna Griso durant una entrevista a Antena 3. 

Per què és important? La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, és una de les dirigents populars més crítiques i dures amb el govern de Pedro Sánchez. La líder del PP madrileny ha tornat a atacar a l'executiu espanyol amb un llistat numerat fins al número cent amb diferents accions que critica del govern central durant els primers cent dies a la Moncloa. 

Què diu? Durant una entrevista al programa de la periodista catalana Susanna Griso, a Antena 3, Ayuso ha tornat a sorprendre els espectadors i a la mateixa presentadora quan ha presentat un llistat creat per ella i el seu equip que porta el nom de: "100 dies de govern, 100 escàndols". 

  • "Avui veurem aquest document en exclusiva, que es diu '100 dies de govern, 100 escàndols', i mira que els hem resumit", ha explicat Ayuso davant d'una Griso perplexa per la nova sortida de guió, ja recurrent, de la popular. 
  • Segons Ayuso, en el document hi ha tots els escàndols del govern central que "farien caure al govern en qualsevol altre país on la seva situació i la seva democràcia sanejada es pogués permetre". 

En detall: A partir de la presentació del seu document estrella, la política ha demanat a la presentadora que li anés dient números de l'1 al 100 aleatòriament. Griso ha fet cas i ha començat dient números. Ayuso buscava "l'escàndol" i llegia en veu alta el que l'atzar havia fet que escollissin. 

  • El primer número ha estat el 27: "Càrregues policials i gasos lacrimògens a Ferraz contra els manifestants a la seu del PSOE per la llei d'amnistia. Aquest no és dels pitjors escàndols". 
  • Griso li ha agradat el joc plantejat per Ayuso i li ha anat dient més números perquè la presidenta madrilenya pogués llegir els "escàndols" del govern de Sánchez.