Política
La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso
Foto: La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso | Flickr
Galícia

Ayuso convida Sánchez a dimitir després del resultat de Galícia: "S'està carregant el PSOE"

Temps de lectura: 2 minuts
La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso
Foto: La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso | Flickr

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, no ha dubtat a carregar contra Pedro Sánchez i el PSOE després del resultat de les eleccions a Galícia. 

Per què és important? Els populars han tornat a guanyar còmodament en les eleccions autonòmiques a Galícia. El candidat del PP, Alfonso Rueda, ha revalidat la majoria absoluta i consolida el projecte del PP d'Alberto Núñez Feijóo. 

Què diu? La presidenta regional ha convidat aquest dilluns a Pedro Sánchez a dimitir. Després d'assegurar que Feijóo és "l'esperança d'Espanya", la presidenta regional diu que el que va passar ahir a Galícia significa "la desaparició del PSOE a tota Espanya": "Entregar la quarta comunitat a l'independentisme ens hauria portat a la destrucció nacional".

  • "Alfonso Rueda és president perquè l'han escollit els gallecs, mentre que Sánchez és un president que la gent no va elegir", afirma Ayuso, que diu que al president espanyol només l'han votat "els separatistes, comunistes i el partit dels terroristes."
  • Ayuso confirma que el PSOE només governa amb àmplia majoria allà on se situa a l'extraradi i afegeix que "un polític normal dimitiria aquest mateix matí", referint-se al president espanyol.
  • La presidenta regional també ha sentenciat: “Per cert, els de Sumar no són res”.

A més, Ayuso ha aprofitat per carregar contra la decisió del PSOE de votar en contra que es debati al Parlament Europeu considerar la Policia i la Guàrdia Civil com a professions de risc. 

  • Segons la presidenta regional, el departament dels EUA ha avisat que "Espanya està cada dia més dèbil en la lluita contra les màfies de la droga a causa dels suborns polítics i la corrupció" i ha titllat al ministre d'Interior, Fernando Grande-Marlaska, com el "pitjor ministre de la democràcia".