Open Melon
Risto Mejide a 'Todo es Mentira'
Foto: Risto Mejide a 'Todo es Mentira' | Cuatro
Televisió

Risto Mejide denuncia una amenaça del cap de Comunicació del PSOE: "Propi d'una dictadura"

Temps de lectura: 2 minuts
Risto Mejide a 'Todo es Mentira'
Foto: Risto Mejide a 'Todo es Mentira' | Cuatro

El presentador del programa 'Todo es Mentira' de Cuatro, Risto Mejide, ha explotat en directe després de denunciar que ha rebut una amenaça del cap de Comunicació del PSOE.

Què en sabem? Després de la compareixença d'Ábalos en la qual confirmava que mantenia l'escó i es desplaçava al Grup Mixt, el programa 'Todo es mentira' es va fer ressò d'una última hora, publicada pel diari 'Vozpópuli' que afirmava que el PSOE "va revelar el DNI i correu personal d'Ábalos als mitjans en anunciar la seva suspensió de la militància".

  • Risto Mejide ha apuntat que, encara que es van fer ressò d'una notícia d'un altre mitjà, ells també tenen el document que demostra que la notícia que es va donar ahir era veraç i exacta: "És cert que en aquesta resolució apareixen les dades personals de José Luis Ábalos, és radicalment cert", afirma el presentador. 
  • Mejide confessa que l'equip del programa va rebre un missatge del director de comunicació del PSOE, que deia textualment: "Era necessari posar això de les dades personals? Com comprendràs, no tindreu ningú del PSOE mentre de mi depengui".

Què diu? "Aquest és un missatge molt greu", assegura el presentador, enfadat. "Això és propi d'una República bananera i d'una dictadura. Aquest missatge és impropi d'un director de comunicació d'un partit polític", sentencia. 

  • Risto assegura que des del programa "es passen per l'arc del triomf" aquest missatge, però sí que situa els teleespectadors perquè s'adonin de com està operant el PSOE "per sota de la taula".

Per acabar: Risto continua dient que "aquest missatge, que molts mitjans haurien callat, el fem públic perquè ens sembla menyspreable i lamentable que se'ns tracti així als mitjans de comunicació".

  • "Així que, senyor director de comunicació, aquí va aquesta publicació, aquí va aquest missatge. Si vostè no vol enviar ningú del PSOE, els principals perjudicats seran vostès, perquè aquí convidarem tots els altres", conclou.