Open Melon
Cris (@gallifantes) i Jaume Asens
Foto: Cris (@gallifantes) i Jaume Asens | 8tv / Instagram
Polèmica

La influent @Gallifantes fa públics uns atacs privats de Jaume Asens: "Estàs podrida"

Temps de lectura: 2 minuts
Cris (@gallifantes) i Jaume Asens
Foto: Cris (@gallifantes) i Jaume Asens | 8tv / Instagram

Reacció visceral de Jaume Asens per una crítica que li ha fet la Cris (@gallifantes), usuària de les xarxes socials molt seguida per les seves controvertides opinions sobre política. L'exdiputat dels Comuns l'ha atacada molt durament amb missatges privats que ella ha acabat fent públics. 

Per què és important? Aquest tipus de reaccions es donen sovint quan polítics amb gran projecció mediàtica no paeixen les opinions sense filtre de persones que, tot i no tenir càrrecs ni altaveus als mitjans tradicionals, arriben a molta gent (ella té més seguidors que ell a X / Twitter).  

D'on venim? L'advocat va anunciar dijous passat que torna a la primera línia de la política, un retorn que es produeix només deu mesos després de deixar tots els seus càrrecs.

  • L'objectiu és presentar-se a les primàries d'En Comú Podem per ser candidat a les eleccions europees. 

Com comença tot? 

  • "He acceptat l'encàrrec de les coordinadores del meu partit a presentar-me a les properes eleccions europees. És l'hora de defensar els drets humans a Europa", anunciava l'advocat dijous a la xarxa social X tot adjuntant un comunicat amb els motius de la decisió. 
  • El mateix dia responia 'Gallifantes': "Gràcies pel sacrifici, Jaume. Ha de ser durissim continuar vivint de la mamella pública".

Reacció posterior

  • Molest pel comentari i segons ha explicat ella, aquest dissabte Asens li ha enviat un missatge privat a X atacant-la. 
  • El missatge conté frases com: "és trist comprovar la maldat de persones com tu", "fas atacs amb el marc mental de l'extrema dreta" o "deus estar podrida per dins".
  • El to duríssim no ha agradat gens a la "tuitaire" i per això ha decidit fer públc el missatge. 
  • Prèviament, 'Gallifantes' havia advertit Asens que difondria les seves paraules i ell va respondre: "Posarà en evidència el que penso de tu i també et posarà en evidència a tu per publicar una conversa privada". 
  • Al final tot ha acabat sortint a la llum: "Aquest és el nivell de qui es presenta com a eurodiputat però creu convenient insultar per privat una senyora de nom ridícul com gallifantes. Què cony hem fet tan malament per tenir aquesta mediocritat de polítics?".

Categoria: Open Melon
Etiqueta: Jaume Asens