Open Melon
El vídeo dels populars contra Sánchez aquest 8-M
Foto: El vídeo dels populars contra Sánchez aquest 8-M | Partit Popular
8-M

El PP acusa Sánchez de beneficiar agressors sexuals aquest 8-M i el PSOE respon

Temps de lectura: 2 minuts
El vídeo dels populars contra Sánchez aquest 8-M
Foto: El vídeo dels populars contra Sánchez aquest 8-M | Partit Popular

Nova polèmica entre el Partit Popular i el PSOE per un vídeo publicat unes hores abans d'aquest 8-M on acusen Pedro Sánchez de beneficiar agressors sexuals després de l'entrada en vigor de la llei del 'només sí és sí'.

Què diuen? A les seves xarxes socials, els populars publicaven el vídeo acompanyat del següent missatge: "Recordatori: aquest 8-M no t'oblides de les víctimes de la llei del 'només sí és sí'.

  • Les imatges que apareixen en el vídeo recorden el nombre d'agressors sexuals excarcerats a Espanya o les rebaixes de condemna després de l'aplicació de la llei.
  • "Més de 1.200 reduccions de condemna a agressors sexuals, 120 agressors sexuals excarcerats. Aquest 8-M el Govern de Sánchez no té res del que estar orgullós. Feministes d'aniversari. Manipuladors diàriament", sentencien en el vídeo els populars.

Reaccions: Les reaccions dels socialistes al vídeo publicat pel PP no s'han fet esperar i les dones del PSOE han respost en tromba a través de les xarxes socials. 

  • També a través de les seves xarxes socials, han assegurat que la campanya del PP per al 8M "mostra l'estat actual d'aquest partit". Un partit, segons els socialistes, "sense lideratge, ple d'odi i mancat de qualsevol idea que no sigui la crispació".
  • "Espanya va decidir. Assumiu-ho d'una vegada i treballeu pel país amb lleialtat a la seva gent i no a la vostra frustració. Ja és hora", exploten.
  • La portaveu del govern espanyol, Pilar Alegría, ha criticat la "indignitat" del PP, "un partit que amb una mà pacta amb els ultres", en referència a Vox. La ministra d'Hisenda els ha acusat "d'odi i ignorància" i la ministra d'Igualtat assenyala que el PP "blanqueja el 'negacionisme' de la violència de gènere.