Open Melon
El vicepresident d'Aragó, Alejandro Nolasco
Foto: El vicepresident d'Aragó, Alejandro Nolasco | Twitter
Aragó

El vicepresident de Vox d'Aragó trenca un fullet informatiu del Ramadà

Temps de lectura: 2 minuts
El vicepresident d'Aragó, Alejandro Nolasco
Foto: El vicepresident d'Aragó, Alejandro Nolasco | Twitter

El vicepresident del Govern d'Aragó i líder de Vox a la comunitat, Alejandro Nolasco, ha trencat avui davant dels mitjans de comunicació un fullet informatiu sobre el mes de ramadà de la població musulmana i que va començar l'11 de març passat i s'estén fins al 9 d'abril.

Què diu? Alejandro Nolasco, ha reclamat davant del Govern central la "paralització de la concessió de la nacionalitat espanyola a persones procedents de països islàmics".

  • Ha argumentat que Saragossa s'ha convertit en "un punt estratègic de les cèl·lules gihadistes, amb almenys 6 operacions en els darrers cinc anys".
  • En el Corán hi ha una frase que diu 'udrubu hudna', que significa 'colpegeu-les'. No és una interpretació. És el que està en el Corán", ha lamentat.
  • Nolasco ha criticat que es promocioni el Ramadà com a part de la identitat multicultural quan aquest forma part "d'una religió del maltractament de la dona". "Aquesta és la resposta que jo tinc davant d'aquest tipus d'actuacions", ha afegit el vicepresident trencant el fullet informatiu. 
  • "Mentre Vox estigui en els governs no es permetrà en cap cas que es promocionin festivitats que van en contra de la llibertat, la igualtat, el progrés, i de les dones". 

A més, Nolasco també ha expressat la seva preocupació després de conèixer "la detenció a Saragossa d'un imant el mes de novembre passat per la seva implicació amb la captació i l'adoctrinament de joves per introduir-los a l'islamisme radical". 

  • "Saragossa s'ha convertit en un centre d'activitats gihadistes de manera reiterada i això està vinculat a la immigració il·legal perquè no tenim control de les persones que entren ni sabem què han fet als seus països d'origen”, ha analitzat. 

 

Categoria: Open Melon
Etiquetes: VOX Aragó Migracions