Open Melon
Captura de vídeo del moment que s'ha fet viral
Foto: Captura de vídeo del moment que s'ha fet viral | X / @RajadasTacticas
Exèrcit

Viral: L'actuació musical d'un tinent coronel en un acte oficial deixa tothom perplex

Temps de lectura: 1 minut
Captura de vídeo del moment que s'ha fet viral
Foto: Captura de vídeo del moment que s'ha fet viral | X / @RajadasTacticas

Un acte oficial del Ministeri de Defensa ha revolucionat internet durant les últimes hores. En el moment de la cloenda s'ha produït una situació sorprenent i inesperada: l'actuació musical d'un tinent coronel que ha tret a la llum el compte humorístic d'X @RajadasTacticas. 

Per què és important? El vídeo s'ha fet viral de seguida i, de tant sorprenent, durant les primeres hores molts usuaris de les xarxes socials dubtaven de la seva veracitat i sospitaven que el so podria haver estat manipulat. 

Què en sabem? L'acte es va celebrar el divendres passat a la seu del Ministeri de Defensa. 

  • Consistia en el lliurament del XI Premio Soldado Idoia Rodríguez, que vol reconèixer el paper de les dones a les Forces Armades.
  • El moment viral es va produir durant el tancament d'aquest acte oficial, quan el tinent Manuel González Hernández comença a cantar una cançó en anglès. 

Amb detall. L'actuació musical es va fer en presència de la ministra de Defensa, Margarita Robles (a l'esquerra de la imatge, amb jaqueta verda). 

  • Just després del discurs de tancament de Robles, una veu dona pas a una actuació musical que vol transmetre el missatge que "qualsevol fita és assolible". 
  • A continuació apareix el tinent coronel que, quan té a punt el micròfon, comença a interpretar el tema The impossible dream.

Vídeo del fragment viral

Vídeo de l'acte íntegre (que confirma la veracitat del moment)

Categoria: Open Melon
Etiquetes: Viral Vídeo