Open Melon
Un membre de seguretat del PSC agredeix una manifestant
Foto: Un membre de seguretat del PSC agredeix una manifestant | 8tv
Política

La seguretat del PSC agredeix una manifestant en el seu acte de campanya a Sabadell

Temps de lectura: 2 minuts
Un membre de seguretat del PSC agredeix una manifestant
Foto: Un membre de seguretat del PSC agredeix una manifestant | 8tv

Moments de tensió aquest dijous a la tarda a l'acte de campanya del PSC que se celebrava a Sabadell: un membre de seguretat del PSC ha agredit una dona que s'estava manifestant contra els socialistes.

Què en sabem? Un equip de 8TV hi era present quan han tingut lloc els fets. La dona, juntament amb una desena més de manifestants, protestava contra les decisions que ha pres en les últimes hores el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez. 

  • En un moment donat, l'home es gira amb violència cap a la dona, li dona una bufetada i comença a intimidar-la, perseguint-la i volent-li treure el mòbil de les mans. 
  • Els testimonis han hagut d'intervenir per tal d'evitar que el membre de seguretat pogués tornar a agredir a la manifestant: "Vostè li ha pegat!", "Pocavergonya!", li reclamaven alguns.  
  • Pocs minuts després, els agents de seguretat també hi han intervingut i han aconseguit calmar la situació, agafant declaració dels testimonis però sense conseqüències per al membre de seguretat. 

D'on venim? L'inesperat anunci de Pedro Sánchez d'aquest dimecres a la tarda ha provocat la crispació política entre els ciutadans. La cancel·lació de la seva agenda fins dilluns i els dubtes sobre la seva possible dimissió han marcat els actes d'inici de la campanya per a les eleccions al Parlament del 12 de maig. 

  • En els exteriors d'aquest primer acte de campanya s'ha viscut la mateixa situació que ja fa temps que criticava Salvador Illa contra el PP i Vox per fer servir "la crispació" en la política espanyola. 

Per acabar: Pedro Sánchez i el candidat a la Presidència de la Generalitat, Salvador Illa havien de presentar junts aquest primer acte de campanya a la Fira de Sabadell, on hi han assistit 1.600 persones, segons els organitzadors.