Open Melon
Pere Aragonès i Oriol Junqueras
Foto: Pere Aragonès i Oriol Junqueras | EFE
Eleccions 12-M

Oriol Junqueras reclama el vot immigrant en l'acte de campanya d'ERC a Reus

Temps de lectura: 2 minuts
Pere Aragonès i Oriol Junqueras
Foto: Pere Aragonès i Oriol Junqueras | EFE

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha reclamat el vot dels ciutadans estrangers en l'acte de campanya per les eleccions del 12-M a Reus.

Què diu?  Amb l'absència del president de la Generalitat i cap de llista d'ERC el 12-M, Pere Aragonès, ha estat Oriol Junqueras qui ha pres la paraula durant l'acte de campanya d'aquest dijous. 

  • “Volem construir un projecte adreçat a tothom", afirmava contundent. "És molt probable que tots els que han vingut aquí, als seus països d'origen també lluitessin per causes de llibertat i justícia contra dictadures o la misèria que els imposaven uns privilegiats".
  • "La gent de Junts i del partit socialista enyoren la Catalunya dels 6 milions d'habitants, perquè ells en aquella Catalunya hi tenien molts privilegis", retreia Junqueras als grups de l'oposició. "Nosaltres estimem la Catalunya dels 8 milions d'habitants", afegia.
  • Junqueras també va lamentar la gran quantitat d'estrangers que viuen a Catalunya sense dret a vot: "És per això que no podem estar d'acord amb el fet que més d'un milió de persones que viuen, treballen i paguen impostos en aquest país no puguin anar a votar i no puguin decidir conjuntament amb tots nosaltres el futur que ells volen que sigui bo també pels nostres fills". 

D'on venim? Els Comuns ja van optar per utilitzar la mateixa estratègia que ERC el passat 29 d'abril. Amb l'objectiu de captar nous votants en el futur, la formació de Jéssica Albiach i Ada Colau es va posicionar estratègicament donant suport als col·lectius immigrants, que aquest 1 de maig van convocar una manifestació contra el "racisme electoral" a Catalunya. 

Categoria: Open Melon
Etiquetes: Oriol Junqueras ERC