Opinió
David Mejía Ayra
Opinió

'Game over' al procés

Les recents picabaralles i retrets entre els dos partits que formen part del Govern de Catalunya, a les que ja ens tenen acostumats fa bastant de temps, és un clar mirall de l'anomenat "procés català", creat i manipulat per ells mateixos fa més d'una dècada i que ara sembla, per fi, que arriba al seu final.

Durant molt de temps, els membres de Junts i ERC han estat els qui han sostingut, mitjançant la seva teranyina orgànica a les institucions, administracions i mitjans de comunicació, la gran estafa del procés.

Una estafa que, tristament per a molts catalans no independentistes, hem hagut de suportar a través del bombardeig constant de mentides, insults i etiquetes amb poc glamour en vers als dissidents de la ideologia oficialista instaurada per terra mar i aire, pels tentacles, subvencionats, dels seus servils soldats.

El xiclet del procés ja no es pot estirar més. I Junts no ha calculat bé l'última estirada. Una acció que farà saltar tot allò per al qual han treballat durant tants anys, és a dir, viure de la seva pròpia mentida.

El xiclet del procés ja no es pot estirar més. I Junts no ha calculat bé l'última estirada

Ells mateixos han fet gran al monstre que ara acabarà engolint-los sense memòria històrica.

La frustració dels que, de bona fe, es van creure totes les seves mentides, la anàvem avisant tots aquells als que ens anomenaven mals catalans, traïdors o botiflers. Sempre acompanyats d'altres conceptes com feixistes, espanyolistes o colons.

Doncs bé, el dia D ha arribat, i tot això que alguns avisàvem, s'ha demostrat que era inviable, que no es podia dur a terme i que era una enganyifa.

Ara toca reconstruir Catalunya i treballar per als problemes reals de la nostra ciutadania

Ara toca gestionar el post procés. Ara toca reconstruir Catalunya i treballar per als problemes reals de la nostra ciutadania. S'ha acabat estar tot el dia parlant del que ja no interessa a ningú. Només aquells partits que estiguin a l'altura d'entendre el que realment preocupa als catalans de peu, proposin solucions reals i gestionin amb tots els seus sentits els recursos dels ciutadans, podran aconseguir la seva confiança i tornar a Catalunya al lloc on mai hauríem d'haver marxat.

Categoria: Opinió