Opinió
Marta Polo
opinió

Quan estàs de tornada de tot

Fa poc més d'un any, l'estiu passat, 8tv iniciava de nou l'emissió de producció pròpia. En aquell moment el missatge que vam llençar va ser "Torna 8tv" fent al·lusió al fet que els darrers anys el grup Godó havia tingut la televisió privada de Catalunya completament abandonada.

D'això fa només un any i, ara, quan em miro la tele (no des de la pantalla, sinó caminant pels platós, passadissos, redacció, despatxos), el que veig no és que ha tornat 8tv sinó que 8tv està de tornada. "De tornada" com a expressió que utilitzem quan algú ha superat tants obstacles que s'ha alliberat mentalment de tot i se li'n fot el que diguin els altres.

El que veig no és que ha tornat 8tv sinó que 8tv està de tornada. "De tornada" com a expressió que utilitzem quan algú ha superat tants obstacles que s'ha alliberat.

I crec que aquest és el tret diferenciador dels que treballem a 8tv: estem de tornada. Ens les hem vist de tants colors que hem vingut a gaudir.

Acabem d’estrenar la nova temporada, i veig pels passadissos a Vicent Sanchis, ultra entregat, il·lusionat, esbatussant-se amb la gent a Twitter per diversió... de tornada.

Observo a Eduard Pujol, sens dubte sí que està de tornada després del linxament popular. O estàs de tornada de tot, o no sobrevius.

Sento riure a Ares Teixidó, una 'jefa'. Capaç d'acomiadar un programa dient "no sé si tinc més ganes de riure o de corre'm". Per què? Perquè està de tornada i perquè està a 8tv, on passa tot allò que és imprevisible.

Jo mateixa estic de tornada, buscant diversió, després de passar 8 anys dedicada a la comunicació corporativa d'una multinacional o el conseller delegat, Nicola Pedrazzoli, que està tan de tornada que s'ha tatuat un 8 al braç i li encanta ser polèmic perquè el diverteix profundament. Estar de tornada és molt diferent a no tenir un lloc millor on anar. És just el contrari: és poder triar i estar realment allà on vols, per fer el que vols, quan vols i com vols.

Estar de tornada és molt diferent a no tenir un lloc millor on anar. És just el contrari: és poder triar i estar realment allà on vols, per fer el que vols, quan vols i com vols.

I el més important: els que estem de tornada, hem donat tantes voltes per estar on volem, que hem vingut per quedar-nos.

8tv està de tornada.

 

Categoria: Opinió