Política
Espai on s'ubicarà el Hard Rock a Vila-seca, a Tarragona
Foto: Espai on s'ubicarà el Hard Rock a Vila-seca, a Tarragona | ACN
Hard Rock

Nou impuls de l'Ajuntament de Vila-seca a favor del Hard Rock

Espai on s'ubicarà el Hard Rock a Vila-seca, a Tarragona
Foto: Espai on s'ubicarà el Hard Rock a Vila-seca, a Tarragona | ACN

Pas endavant en el projecte del Hard Rock. L'Ajuntament de Vila-seca ha aprovat el manifest que permet l'ampliació del projecte urbanístic.

Per què és important? El projecte del Hard Rock, sense construir i encallat des que es va idear ara fa deu anys, ha ressorgit com a requisit per l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat 2023.

Al detall: El ple de l'Ajuntament ha aprovat el manifest dels sectors econòmics, polítics i socials de la província de Tarragona, encarregat de permetre l'ampliació del projecte de Hard Rock.

  • El manifest demana l'aprovació definitiva de la modificació del Pla Director Urbanístic (PDU) de reordenació de l'àmbit del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou, tal com ha informat l'Ajuntament en un comunicat aquest dilluns.
  • El manifest s'ha aprovat després que els regidors no adscrits i els grups municipals de Vila-seca Segura i PSC, presentessin una moció al ple, que ha rebut el suport dels regidors d'aquests grups.
  • Decidim Vila-seca i Vila-seca en Comú, han votat negativament al manifest.

D'on venim: El projecte del Hard Rock és una de les grans polèmiques urbanístiques a Catalunya, amb el que es promet crear el macrocasino més gran d'Europa entre Vila-seca i Salou, a Tarragona.

A més: El projecte s'ha colat en les negociacions dels pressupostos de la Generalitat 2023. El PSC primer i després Junts l'han posat com a requisit per donar suport al Govern d'ERC en l'aprovació dels comptes. 

Què ha dit? Patrícia Plaja, la portaveu del Govern, va tractar el tema en la roda de premsa posterior al Consell Executiu del passat dimarts 6 de desembre.

  • "El projecte continua endavant. S'estan seguint tots els passos perquè sigui una realitat".
  • "Es farà, sense pressa, però els plans urbanístics i informes sectorials han de ser favorables".
  • "S'han de fer totes les modificacions necessàries fins que els informes siguin positius. No s'ha de fer ràpid, sinó bé".
Categoria: Política