Política
El secretari general de Junts, Jordi Turull
Foto: El secretari general de Junts, Jordi Turull | Europa Press
El Prat

Turull creu que ampliar l'aeroport sobre el mar està "fora de lloc i dels temps"

Temps de lectura: 1 minut
El secretari general de Junts, Jordi Turull
Foto: El secretari general de Junts, Jordi Turull | Europa Press

 El secretari general de Junts, Jordi Turull, creu que la proposta d'ampliar l'aeroport del Prat amb una pista sobre el mar està completament "fora de lloc, fora dels temps i de les necessitats ambientals".

Context: Una consultora privada ha fet arribar al Govern una proposta per ampliar l'aeroport del Prat amb una pista sobre el mar, segons ha avançat 'La Vanguardia'.

  • El Govern i el PSC van pactar en el marc de la negociació de pressupostos constituir una comissió tècnica entre govern català i espanyol per abordar el futur de l'aeroport.

Què ha dit? En un acte a Piera, Turull ha subratllat que no volen "restar bondat" als promotors de la idea però creu que seria "curiós" que el Govern estudiés "seriosament" aquesta proposta.

  • I ha recordat que el que van plantejar des de la formació, que parlava d'ampliar 300 metres la pista "es va bloquejar des de dins del Govern" malgrat ser una "proposta seriosa" pensada per "impulsar l'economia de Catalunya" alhora que també "mirava de protegir la Ricarda i fer compatible amb major capacitat de vols, sobretot intercontinentals".

A més: Per al representant de Junts, el debat de l'aeroport s'hauria de centrar en la gestió perquè sigui una referència en comptes d'una "sucursal de l'aeroport de Madrid".

  • "Això és el que hauria de centrar el debat", ha reblat.
Categoria: Política
Etiquetes: Junts Aeroports