Política
El exconseller de Territori
Foto: El exconseller de Territori | Alberto Paredes / Europa Press
Esquerra

ERC crea una nova secretaria general liderada per l'exconseller Juli Fernández

Temps de lectura: 1 minut
El exconseller de Territori
Foto: El exconseller de Territori | Alberto Paredes / Europa Press

L'executiva nacional d'Esquerra ha proposat crear una nova secretaria general que s'encarregaria de l'Estratègia, la Comunicació i la Coordinació institucional i que estaria liderada per l'exconseller de Territori Juli Fernández.

Per què és important? Aquest nou càrrec estaria encapçalat pel conseller que acaba de sortir de l'executiu en la remodelació del Govern.

Què en sabem? Els republicans volen reforçar el partit i crear múscul amb el reforçament de la cúpula dirigent per afrontar les eleccions generals del 23 de juliol, com també la segona meitat de la legislatura de Pere Aragonès.

  • És per això que l'executiva republicana ha proposat la creació de la secretaria general adjunta d'Estratègia, Comunicació i Coordinació institucional, encapçalada per Fernández.
  • També la creació d'una secretaria de Coherència Política que depengui de l'àrea de Coordinació Institucional. Aquesta plaça ha estat proposada per Alba Camps, actual secretària de Política Municipal i Projectes Transversals.

A més: Els republicans fan un canvi en el repartiment de la figura del portaveu, actualment ostentat per Malta Vilalta. La direcció d'ERC proposarà que a les funcions de portaveu s'hi sumi Raquel Sans, diputada i vicesecretària general de Feminismes i polítiques LGTBI.

A partir d'ara: Aquests canvis hauran de ser votats i ratificats pel Consell Nacional del partit que està convocat aquest divendres 16 de juny.

Categoria: Política
Etiquetes: ERC Juli Fernández