Política
La presidenta socialista de la Diputació de Barcelona
Foto: La presidenta socialista de la Diputació de Barcelona | ACN
Barcelona

El PSC envia Núria Marín al Senat i no aspirarà a tornar a liderar la Diputació

Temps de lectura: 1 minut
La presidenta socialista de la Diputació de Barcelona
Foto: La presidenta socialista de la Diputació de Barcelona | ACN

Núria Marín no aspirarà a tornar a presidir la Diputació de Barcelona. El PSC l'ha proposat com a senadora per designació autonòmica, enviant-la a Madrid, una decisió que haurà de ser votada pel ple del Parlament.

Per què és important? El PSC està en plenes negociacions amb els Comuns després que Junts tanqués la porta a reeditar el pacte amb ells.

Al detall: El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha informat a la Comissió Executiva que proposarà l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat i presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, com a senadora per "reforçar l'equip de senadors" amb el seu "lideratge sòlid".

  • Des del partit socialista posen en relleu la seva "gran experiència en gestió municipal" i "una magnífica trajectòria de servei públic".

Què han dit? A través de Twitter, Salvador Illa ha assegurat que Marín acumula una "gran experiència" en gestió municipal i una "llarga trajectòria" de servei públic, que admira i coneix. 

  • En aquest sentit, el líder del PSC ha afirmat que l'alcaldessa de l'Hospitalet "defensarà el progrés i la justícia social". Marín ha contestat agraint la confiança que li ha dipositat: "Aprofitaré per posar veu al Senat a la realitat de les nostres ciutats".
Categoria: Política
Etiquetes: PSC Barcelona