Política
L'expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre
Foto: L'expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre | 8tv
Partit Popular

Primeres veus al PP contra Feijóo: Aguirre el critica i demana el lideratge d'Ayuso

Temps de lectura: 2 minuts
L'expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre
Foto: L'expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre | 8tv

Primeres veus al PP contra Feijóo. L'expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre ha criticat el líder del PP, Alberto Núñez-Feijóo, per la seva estratègia en la campanya electoral per dir que "preferia el PSOE" abans que Vox i demana el lideratge de l'actual presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso.

Per què és important? La victòria pírrica del PP, que no suma amb Vox la majoria necessària per governar, ha causat un terratrèmol dins dels populars que promou Ayuso com la futura presidenta del partit.

Què ha dit? L'expresidenta madrilenya, en un col·loqui organitzat per The Objective, ha lamentat que Feijóo defensés al tram final de la campanya electoral que "preferia el PSOE a Vox". "Això crec que és molt difícil de vendre a l'electorat del PP, que en gran part és el mateix que Vox", ha criticat i creu que "és una incongruència" dir que "es derogarà el sanchisme i a la vegada demanar el vot als sanchistes".

  • Aguirre argumenta que els votants de Vox eren majoritàriament electorals del PP i creu que l'estratègia hauria d'haver sigut "la batalla cultural" com assegura que va fer Ayuso. Així demanant el lideratge de la presidenta de la Comunitat de Madrid.

D'altra banda: Aguirre ha assegurat que davant d'una repetició electoral per un escenari de bloqueig el PP podria "no millorar" els resultats obtinguts. "Hem de canviar l'estratègia, l'estratègia bona va ser la d'Aznar", ha reblat. "Al PP han d'estar còmodes tots els sectors a la dreta del PSOE, des de lliberals, democristians i socialdemòcrates", ha sentenciat.

Categoria: Política